All India

TATA Sky SD & HD Original Universal Remote (One Remote for TV & Set Top Box)

  •   0-Star |
  • 0 Reviews
24 Sold in last 45 minutes.
  • 100 % Original Remote
  • Universal Remote
  • One Remote For Tv & Set Top Box
  • High Quality With High Range

TODAY'S DEAL

Free Installation

We will not accept cash payment until 30th September due to Corona virus and due to World Health Organization and government guidelines. We request request to you please order us with online payment Protect yourself from the coronavirus and protect others as well.

Check Service at

Price: Rs 699
Sale: Rs 439
You Save Rs.260 (37% OFF)
(Free Installation) (No hidden charges)

Description

Specifications : Tata Sky Remote its work on all type Tata Sky Set Top Box
Compatible Brands/ Tata Sky All Models HD & SD Box
This is an universal remote one remote for tv & set top box
Type of Battery AA
Additional Features 100% Original Remote, Original User Manual, 2 AA Batteries

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TATA Sky SD & HD Original Universal Remote (One Remote for TV & Set Top Box)”

Ask your Question


  • Q1. How much time will it take for delivery??
    Ans. Dear Customer, Within 24 working hours
  • Q2. When will the remote control he delivered?
    Ans. Dear Customer, Within 7 days
  • Q3. How much time it will take for delivery
    Ans. Dear Customer, After lockdown installation will be done
  • Q4. How many it will take for delievery to the below pincode? Pincode : 411028 Place : pune
    Ans. Dear Customer, After lock down installation will be done.
  • Q5. If I order today. When I will get this item?
    Ans. Dear Customer, Installation will be done within 24 working hours
  • Q6. Today I order the remote so when I will get the remote????
    Ans. We will deliver your remote within 5 to 7 days.
  • Q7. Does it have recording facility
    Ans. yes
  • Q8. Delivery time?
    Ans. we will deliver remote within 5 to 7 working days.
  • Q9. I have ordered the remote on 3June2020 (# 118005_200603). After 20 days it's still awaited. How much time will it take to be delivered ?
    Ans. Pending
  • Q10. It's been a month since I ordered , no status update . No way to track my order .Terrible customer service , will not recommend this site for anyone
    Ans. Pending
  • Q11. Day before yesterday i have ordered TATA Sky SD
    Ans. Pending