All India

Tata Sky Connection -6 Month Free Pack + 1 Year Warranty I Special Offer For Punjab & Haryana

  •   0-Star |
  • 0 Reviews
21 Sold in last 45 minutes.
  • 1 Year Hindi Bachat Pack Free Worth ₹ 2148
  • Current Active Pack Price Rs. 179/month
  • 100+ FTA Channel Free For 1 Year
  • Package can be downgarde & upgrade any time.

TODAY'S DEAL

Free Installation

We will not accept cash payment until 30th September due to Corona virus and due to World Health Organization and government guidelines. We request request to you please order us with online payment Protect yourself from the coronavirus and protect others as well.

Check Service at

EMI(3 Months): Rs. 748 EMI(6 Months):Rs. 379
Price: Rs 3026
Sale: Rs 2199
You Save Rs.827 (27% OFF)
(Free Installation) (No hidden charges)

Description

Tata Sky New Connection Highlights

  • This is Hindi Lite Offer of Tata Sky New Connection
  • 225  Channels & Service free for 6 month
  • 1 Year Warranty of Set Top Box
  • Installation & Delivery Charges will be free anywhere In All Haryana & Punjab
  • यह टाटा स्काई न्यू कनेक्शन का धमाका ऑफर है
  • 225 चैनल और सेवा 6 महीने के लिए मुफ्त रहेंगे
  • सेट टॉप बॉक्स की 1 साल की वारंटी
  • स्थापना और वितरण शुल्क पूरे हरियाणा और पंजाब में कहीं भी मुफ्त होंगे

Technical Specification

IN THE BOX

Sales PackageTata Sky SD Set Top Box, Universal Remote, 10 Meter Connecting Cable, Smart Card, RCA Cable, 2 Pc Battery for remote

GENERAL

BrandTata Sky
TypeSD Set-Top-Box
ColourBlack

SPECIFICATIONS

Connectivity3 Pin RCA
WARRANTY Period1 Year Warranty by Tata Sky Customer Care
Service TypeOnsite – Servicing at customer location. Anywhere in India. Tata Sky’s representative will get in touch with you within 4-24 hours & fix an appointment for installation of your chosen Tata Sky set-top-box

 

PRODUCT DETAILS:

 

Tata Sky

    • 1. 225 SD+ Maximum Channels: Tata Sky offers maximum channels in the category across various genres to suit your entertainment needs.

 

    • 2. Digital Picture Quality & Stereophonic Sound: Watch every detail in digital picture clarity & change the TV viewing experience completely. Treat your ears with true theater like experience.
    • 3. Multi Audio Feed: With Tata Sky’s multi audio feed feature, you can now watch your favorite channels in your own preferred language. Entertainment, just the way you like it.

 

  • 4. Active Services: Turn your TV into the ultimate entertainment destination with 3 active services – Games Active, Music Active & Anandam Active. While Music Active will fill your ears with your favorite songs across 10 genres, 24 X 7, Anandam Active is meant for the spiritual you.

Offer Description:

  • With Tata Sky, you can enjoy the best of entertainment in digital clarity coupled with maximum channels. The mentioned offer price includes activation of DTH services through hardware.
  • Hardware includes Set-top-box, Viewing Card (VC), Out Door Unit, Antenna and a 10-meter wire, provided at no extra cost. If you use extra wire above 10 meter, then you need to pay Rs 12 per meter for extra wire above 10 meter to installation team.
  • The offer price also includes 6-months activation of Hindi Bachat Pack Subscription. You can also add any channels & broadcaster  pack with this pack through Tata Sky customer care.
  • Delivery and installation will be done by an authorized Tata Sky technician. We will deliver and install your products through locale authorize installation partner.
  • They will automatically contact you after successfully place order from your side for scheduling appointment with you within 4-24 working hours. The product is under 1 year Tata Sky warranty.

Need Help buying this products:

Please Call  @ 022-49424490
Email Us : info@dthbroadband.com

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tata Sky Connection -6 Month Free Pack + 1 Year Warranty I Special Offer For Punjab & Haryana”

Ask your Question


  • Q1. Please provide channel detail with this offer
    Ans. Dear Customer, All channels and package list are given on the website. You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q2. Maharashtra me ye offer he ky
    Ans. Dear Customer, Yes
  • Q3. Chanel list give me
    Ans. Dear Customer, All channels and package list are given on the website. www.onlinedth.co.in
  • Q4. What is offer for Maharashtra . What is price for 12 months package.
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q5. Is that offer available in Rajasthan
    Ans. Dear Customer, Yes
  • Q6. Channel detail
    Ans. Dear Customer, Channels list on website www.onlinedth.co.in
  • Q7. what is the channel list entertainment channel hai ya nahi ismein
    Ans. Dear Customer, All are included www.onlinedth.co.in
  • Q8. channel.listgive me
    Ans. Dear Customer, You can check the channels list is given on the website. www.onlinedth.co.in
  • Q9. Full Punjabi channel free
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q10. Full Punjabi channel free
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q11. patharpratima Dakshin laxminarayanpur West Bengal pin code 7 4 3 371
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q12. Q1. Dear sir 24 hours connnection done or not done this time..?
    Ans. Dear Customer, Installation done within in 24 working hours