All India Tata Sky HD

Tata Sky HD New Connection-Tata sky HD DTH Multi Set Top Box Without Pack

  •   5-Star |
  • 1 Reviews
24 Sold in last 45 minutes.
  • Same as parents
  • Current Active Pack Starting From Rs. 150/month
  • Maximum Channel & Services
  • Package can be downgarde & upgrade any time.

TODAY'S DEAL

Free Installation

We will not accept cash payment until 30th September due to Corona virus and due to World Health Organization and government guidelines. We request request to you please order us with online payment Protect yourself from the coronavirus and protect others as well.

Check Service at

(1 customer review)
Price: Rs 1653
Sale: Rs 1299
You Save Rs.354 (21% OFF)
(Free Installation) (No hidden charges)

Description

Highlights

  • 1080i Picture Clarity
  • Stereophonic Sound
  • This is multi connection for your second tv if you have already one Tata Sky at your home
  • Monthly price starting from Rs 150- 700 for second connection you will get all channels that you have subscribe in your parents connection.
  • Free Installation & delivery within 24 Working Hours in All Over India

Tata Sky New Connection Technical Specification

IN THE BOX

Sales PackageTata Sky Multi HD Box, Remote, 10 Meter Connecting Cable, Smart Card, HDMI  Cable, 2 Pc Battery for remote

GENERAL

BrandTata Sky
TypeHD Set-Top-Box
ColourBlack

SPECIFICATIONS

ConnectivityHDMI
WARRANTY Period1 Year Warranty by Tata Sky Customer Care
Service TypeOnsite – Servicing at customer location. Anywhere in India. Tata Sky’s representative will get in touch with you within 24 working hours & fix an appointment for installation of your chosen Tata Sky set-top-box

 

TATA SKY HD SET TOP BOX PRODUCT DETAILS:

 

Tata Sky HD SETUP BOX

    • 1. Maximum Channels: Tata Sky offers maximum channels in the category across various genres to suit your entertainment needs.

 

    • 2. Digital Picture Quality & Stereophonic Sound: Watch every detail in digital picture clarity & change the TV viewing experience completely. Treat your ears with true theatre like experience.
    • 3. Multi Audio Feed: With Tata Sky’s multi audio feed feature, you can now watch your favorite channels in your own preferred language. Entertainment, just the way you like it.

 

  • 4. Active Services: Turn your TV into the ultimate entertainment destination with 3 active services – Games Active, Music Active & Anandam Active. While Music Active will fill your ears with your favorite songs across 10 genres, 24 X 7, Anandam Active is meant for the spiritual you.

Offer Description:

  • With Tata Sky, you can enjoy the best of entertainment in digital clarity coupled with maximum channels. The mentioned offer price includes activation of DTH services through hardware.
  • Hardware includes Set-top-box, Viewing Card (VC), Out Door Lnb against your old lnb and a 10-metre wire, provided at no extra cost. If you use extra wire above 10 meter, then you need to pay Rs 12 per meter for extra wire above 10 meter to installation team.
  • The offer price also includes 1-month activation of same Pack Subscription that you have subscribe in your parents tv . .
  • Delivery and installation will be done by an authorized Tata Sky technician. We will deliver and install your products through locale authorize installation partner.
  • They will automatically contact you after successfully place order from your side for secluding appointment with you within 4-24 working hours. The product is under 1 year Tata Sky warranty.

Need Help buying this products:

Please Call  @ 022-49424490
Email Us : info@dthbroadband.com

1 review for Tata Sky HD New Connection-Tata sky HD DTH Multi Set Top Box Without Pack

  1. Mehul

    Super Tata sky dise

Add a review

Ask your Question


  • Q1. Is this dish have Tamil channel?
    Ans. Dear Sir Full information to customer care-9711150206
  • Q2. Why pending sir?
    Ans. Dear Sir Full information to customer care-9711150206
  • Q3. This dish have Telugu channel coming not coming
    Ans. Coming and full information of customer care-9711150206
  • Q4. Is this dish can change tamil channels pack?
    Ans. Dear Sir full information to customer care no-9711150206
  • Q5. After one month packs
    Ans. Dear Sir full information to customer care no-9711150206
  • Q6. Please cancel my order
    Ans. Dear Sir conform to order id and register phone no
  • Q7. Please cancel my order of HD TATA SKY CABLE
    Ans. Dear Sir full information to customer care no-9711150206
  • Q8. Wanna buy new new connections oh hd channels So all above channels listed will be HD right?
    Ans. Dear Sir information of side https://www.onlinedthservice.com/tatasky/ and customer care no-9711150206
  • Q9. Telugu hd channel list provided by tatadky
    Ans. Dear Sir Full Information to customer care-9711150206
  • Q10. Zee business, CNBC AWAJ CHANNEL
    Ans. Dear Sir Full Information to customer care-9711150206
  • Q11. Zee business, CNBC AWAJ CHANNEL
    Ans. Dear Sir Full Information to customer care-9711150206
  • Q12. Marathi channel not included this pack??????
    Ans. Dear Sir First connection pack show and same pack multi connection are showing tv screen
  • Q13. After one month packs
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q14. 9711150206 this number is not working I am calling many time but not working
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q15. New connection enquiries
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information available in our webside
  • Q16. New connection enquiries
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information available in our webside
  • Q17. I need all hindi, malayalam, tamil and English channel is dis included in dis pack..... secondly after one month pack expiry how much we have to pay for the next month
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in all information available in our webside
  • Q18. Can u call me
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q19. When do you give connection to me as I book it on 26th March ?
    Ans. Dear Customer, Within 24 working hours
  • Q20. Tata sky having in andra pradesh
    Ans. Dear Customer, Yes You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q21. Punjabi channel
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q22. How much Kannada chanal in free pak
    Ans. Dear Customer, Channels list is given on website
  • Q23. Required set up new setup box of tata sky So required estimate with monthly recharge and pack
    Ans. Dear Customer, www.onlinedth.co.in
  • Q24. In this package their is no any English entertain ment channels
    Ans. Dear Customer, Yes available You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q25. I have checked channel list. There was No Telugu channels even single one.. I want mostly Telugu channels. Can't you provide ?
    Ans. Dear Customer, Channels list is given on website www.onlinedth.co.in
  • Q26. I have checked channel list. There was No Telugu channels even single one.. I want mostly Telugu channels. Can't you provide ?
    Ans. Dear Customer, Channels list is given on website www.onlinedth.co.in
  • Q27. Is this package contains Telugu channels
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q28. Price of Annual gujrati smart package with new connections
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q29. Is antenna free with dry setup box
    Ans. Dear Customer, Yes
  • Q30. can normal recharge in h.d. set box.
    Ans. Dear Customer, www.onlinedth.co.in
  • Q31. What is monthly charges??
    Ans. Dear Customer, www.onlinedth.co.in
  • Q32. what r the channel available in kannada hd for new connection for 6 months plan....
    Ans. Dear Customer, Yes available
  • Q33. 1 year or 6 months any offer
    Ans. Dear Customer 6 months offer is available.
  • Q34. Telugu channels ?
    Ans. Dear Customer, Channels list is given on website www.onlinedth.co.in
  • Q35. Box with recharge or not ?
    Ans. Dear Customer, With recharge.
  • Q36. How many telugu channels provide?
    Ans. Dear Customer, Channels list is given on website
  • Q37. How many Rupees
    Ans. Dear Customer, HD 1799
  • Q38. What is minimum recharge cost? How many Bengali channel s are free?
    Ans. basic recharge start from 153/-
  • Q39. I want Telugu channels list
    Ans. Please visit our website.
  • Q40. I installed Tata Sky,for rs-2800
    Ans. Please visit our website.